growth loop 2

Mistä virtuaalinen Growth LOOP -kasvukiertue sai alkunsa?

"Teemat muutoksesta ja uudesta kasvusta eivät ole ikinä olleet näin ajankohtaisia ja haluamme edelleen auttaa yrittäjiä, tekijöitä ja johtajia yrityksineen menestymään koronan tuomien haasteiden keskellä."

Growth LOOP virtuaalisen kasvukiertueen ideana on auttaa yrittäjiä, johtajia ja tekijöitä yrityksineen menestymään, turvaamaan liiketoimintaansa ja hakemaan uutta kasvua. Kiertueelle kootaan yhteen Suomen vaikuttavimpia näkijöitä, tekijöitä ja vaikuttajia jakamaan terävimpiä näkemyksiään muutoksesta ja kasvusta. Tuomaan uutta ajattelua suomalaisiin yrityksiin.

Kasvukiertueen toinen tuotantokausi tarjoilee 29.4.–3.6. välisen ajan tasonnostoon houkuttelevia sisältöjä. Haluamme kasvukiertueen avulla auttaa yrittäjiä ja yrityksiä menestymään, kasvamaan, tekemään rohkeita päätöksiä, uusiutumaan ja synnyttämään uusia menestystarinoita.

Viime vuonna starttaamamme kasvukiertue oli menestyksekäs. Alun perin fyysiseksi tapahtumaksi suunniteltu kasvutapahtuma jouduttiin olosuhteiden pakosta muuttamaan virtuaaliseksi tapahtumaksi, joka lopulta laajeni koko kevään mittaiseksi kiertueeksi. Virtuaalisuushan ei tunne rajoja! Tuhannen ihmisen tapahtuma muuntautui lopulta tuhansien ihmisen massatapahtumaksi verkossa. Julkaisimme kiertueen aikana kymmeniltä vaikuttajilta, tekijöiltä ja näkijöiltä 24 tunnin edestä heidän terävimpiä näkemyksiä muutoksesta ja uudesta kasvusta.

Ensimmäinen kausi löysi yleisönsä ja se sai valtavasti positiivista palautetta. Kaikkien aikojen talkoot saivat loistavan vastaanoton ja meiltä kyseltiin, tuleehan tätä lisää. Ja tuleehan sitä! Olosuhteet eivät ole viime vuodesta muuttuneet ratkaisevasti. Teemat muutoksesta ja uudesta kasvusta eivät ole ikinä olleet näin ajankohtaisia ja haluamme edelleen auttaa yrittäjiä, tekijöitä ja johtajia yrityksineen menestymään koronan tuomien haasteiden keskellä.

Jatkamme tänä vuonna samoilla teemoilla. Teemat tulevat tärkeimmistä resepteistä koronakurimuksen taltuttamiseen ja pakosta muuttaa tekemistään. Tuotamme koko kasvukiertueen ajan näkemyksiä muutoksesta ja uudesta kasvusta. Julkaisemme alustallamme viikoittain näitä näkemyksiä kymmeniltä eri vaikuttajilta, jotka ovat halunneet antaa panoksensa mukaan. Kaikki näkemykset ja puheenvuorot ovat vapaasti kaikkien ilmoittautuneiden katsottavissa ja kuunneltavissa. Myös ensimmäisen kauden näkemykset ovat täysin vapaasti katsottavissa samalla alustalla.

Growth LOOP 2.0 kasvukiertue tarjoilee tänä kautena tasonnostoon houkuttelevia sisältöjä laaja-alaisesti niin myynnistä, markkinoinnista, asiakaskokemuksesta, viestinnästä, johtamisesta kuin yleisestä jaksamisesta.

Liity sinäkin mukaan kiertueelle ja hyödynnä näkemykset liiketoimintasi kehittämiseen. Anna hyvän kiertää ja jaa ilosanomaa kasvukiertueesta myös omalle verkostollesi!


jarkko-kurvinen-loop

- Jarkko Kurvinen -